La calçotada de Sant Vicenç, un èxit

Es van vendre tots els tiquets i es van coure 350 racions de calçots. 

Publicat 12/03/2019, Sant Vicenç - Societat
la-calcotada-de-sant-vicenc-un-exit

Es van coure 350 racions de calçots. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

La 31a calçotada de diumenge passat a Sant Vicenç va ser un èxit. El regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Antentas, explica que “es van vendre tots els tiquets” i la valoració que en fa “és positiva”. Com cada any es van coure 350 racions de calçots. El tiquet, que es va poder començar a comprar a partir de les 11 del matí al Mercat Setmanal, incloïa els calçots de l’horta de Sant Vicenç cultivats al poble, la salsa artesanal i la botifarra. 

Paral·lelament, com cada any, el Banc de Sang i Teixits, els delegats dels Donants de Sang i l’Ajuntament van organitzar una donació de sang que es va fer de les 10 del matí a les 2 del migdia al pavelló. Hi van haver 71 donacions i 8 oferiments. Antentas assenyala que “les dues festes es retroalimenten” i, per tant, la voluntat “és seguir fer-les coincidir en un mateix dia”. A les 12 del migdia hi va haver l’actuació de la Coral Lloriana Jove i mitja hora més tard el passant de gegants. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació