L'Oficina Mòbil d'Informació al consumidor s'instal·larà dimecres a Torelló

Es col·locarà al començament del carrer Sant Miquel de 2/4 d'11 del matí a la 1 del migdia. 

Publicat 14/11/2019, Torelló - Societat

La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor estarà instal·lada dimecres vinent a Torelló i atendrà les consultes dels ciutadans i oferirà tota mena d’informació sobre temes de consum. Estarà col·locada de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia al començament del carrer Sant Miquel, a la parada de la policia local.

A l’oficina mòbil hi haurà diversos tècnics de la Diputació de Barcelona que atendran a tothom gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis postvenda, assegurances o viatges, entre altres.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació