L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor es trasllada dimecres a Torelló

Atendrà a tothom gratuïtament en aquelles qüestions o dubtes relacionats en l'àmbit del consum. 

Publicat 17/09/2019, Torelló - Societat
l-oficina-mobil-d-informacio-al-consumidor-es-trasllada-dimecres-a-torello

L'Oficina Mòbil situada a la parada de taxis. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor estarà instal·lada dimecres a Torelló per atendre les consultes dels ciutadans i oferir tota mena d’informació sobre temes de consum. Estarà col·locada al començament del carrer Sant Miquel, a la parada de la policia local de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia. 

Diversos tècnics de la Diputació de Barcelona atendran a tothom gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionats en l’àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis postvenda, assegurances o viatges, entre altres.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Torelló organitzen aquesta activitat.   

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació