L'Oficina de Català de Torelló cerca Voluntaris per la Llengua

Per a participar-hi cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana durant deu setmanes per parlar en català.

Publicat 02/04/2019, Torelló - Llengua
l-oficina-de-catala-de-torello-cerca-voluntaris-per-la-llengua

Cartell de la iniciativa.

L'Oficina de Català de Torelló busca Voluntaris per la Llengua. El passat 21 de març, amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, va començar la temporada del Voluntariat per la Llengua al municipi. A més de 5 parelles que continuen de l’edició anterior, hi ha 3 parelles noves i 2 aprenentes que s’esperen. Per això, el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Torelló, fa una crida per a cercar voluntaris. Si es vol participar com a voluntari o com a aprenent, cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana durant 10 setmanes per parlar en català.

El Voluntariat per la Llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir més fluïdesa.

Les persones interessades poden demanar informació a l’Oficina de Català, a l'edifici de La Cooperativa, o enviar un correu electrònic a torello@cpnl.cat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació