L'Oficina d'Habitatge de Torelló ofereix assessorament telefònic per les línies d'ajut al lloguer

La Generalitat va obrir dimarts una línia d’ajuts al lloguer per a famílies afectades per la crisi sanitària. 

Publicat 21/05/2020, Torelló - Habitatge
l-oficina-d-habitatge-de-torello-ofereix-assessorament-telefonic-per-les-linies-d-ajut-al-lloguer

L’Oficina d’Habitatge de Torelló ofereix assessorament telefònic per les línies d’ajut al lloguer, després que la Generalitat obrís dimarts una línia d’ajuts al lloguer per a famílies afectades per la crisi sanitària i en uns dies obrirà una segona línia d’ajuts al lloguer. Tot i que la tramitació és preferentment telemàtica, a través del portal de tràmits de la Generalitat, l’Oficina d’Habitatge de Torelló ofereix assessorament telefònic i via correu electrònic a les famílies interessades en aquests recursos. Cal recordar que l’atenció presencial a l’Oficina d’Habitatge de Torelló està limitada a casos urgents i sempre amb cita prèvia.

Dos dels requisits principals per accedir-hi són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros i que les despeses de lloguer i dels subministraments bàsics igualin o superin el 35% dels ingressos nets de la unitat familiar. Els ajuts s’atorgaran per ordre d'arribada fins a exhaurir el pressupost.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació