L'equip de govern explica l'estat de les obres del camp de futbol als veïns

Els assistents a l'assemblea van estar d'acord amb l'opció de tallar dos dels onze arbres que encara queden plantats al camp de futbol. 

Publicat 18/07/2019, Torelló - Obres
l-equip-de-govern-es-reuneix-amb-els-veins-del-barri-de-montserrat-per-explicar-l-estat-de-les-obres-del-camp-de-futbol

Marçal Ortuño, David Sánchez i els veïns durant l'assemblea. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Una quarantena de persones van assistir dimarts al vespre al Centre Cívic del barri de Montserrat de Torelló a la reunió informativa pública convocada per l'Ajuntament per explicar l'estat de les obres al camp de futbol del barri. L'alcalde, Marçal Ortuño, el regidor d'Obres, Espai Públic i Manteniment, David Sánchez i el regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira, van ser els encarregats d'acostar als veïns el punt en què s'havien trobat el projecte i exposar-los les diferents opcions per acabar la primera fase de l'obra. Mitjançant infografies, es va explicar el projecte previst inicialment i el modificat si es conservaven els arbres. L'objectiu de la trobada era donar als veïns tota la informació amb el màxim de detall, per tal que valoressin els pros i els contres de cada opció. 

En el debat posterior que hi va haver, els assistents a l'assemblea van estar d'acord amb l'opció de tallar dos dels onze arbres que encara queden plantats al camp de futbol. Aquests dos arbres són els que interferien en l'obra civil del parc. Les obres permetran l'adequació dels jardins d’accés a l'espai i crear una zona de lleure, amb l'enjardinament de tota l'àrea. Els veïns creien que aquesta primera fase de l’obra també incloïa el parc infantil, cosa que no és així, segons els van explicar. L’equip de govern va informar-los que “no hi ha cap partida per incorporar-lo ara” però es va comprometre a buscar la manera de finançar-lo “sense haver d’esperar la segona fase”, diu l’alcalde. L’actuació d’aquesta primera fase finalitzarà en un termini de “quinze dies”.

L'opció guanyadora del procés participatiu per remodelar el camp de futbol del barri de Montserrat va obtenir 270 vots, un 43,90% del total. La votació, que es va fer el març de l'any passat, va comptar amb la participació de 615 persones, un 5,15% del total de persones que podien votar.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació