L'Ajuntament de Torelló obté un Reconeixement Administració Oberta

Els premis valoren la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva transformació digital. 

Publicat 04/05/2022, Torelló - Societat
l-ajuntament-de-torello-obte-un-reconeixement-administracio-oberta

L’Ajuntament de Torelló va rebre dimarts un Reconeixement d’Administració Oberta 2021, que promou el Consorci AOC, en un acte que es va celebrar al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. A l’igual que en les edicions de 2018 i 2019, el consistori torellonenc ha estat distingit amb un d’aquests guardons, que valoren la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva transformació digital. Torelló ha obtingut un top 10 en la categoria d’ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants. L’alcalde, Marçal Ortuño, va recollir el guardó. L’acte de lliurament va comptar amb la participació del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, el president de Localret, Jaume Oliveras, l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol i la directora de l’AOC, Àstrid Desset.

Aquesta és la VII edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en l’impuls de la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic. Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació