L'Ajuntament de Torelló estrena nova pàgina web

Un dels principals objectius és que "millori la relació entre el consistori torellonenc i la ciutadania", segons l'alcalde. 

 

Publicat 13/04/2021, Torelló - Comunicació

L’Ajuntament de Torelló estrena nova web municipal, una eina que segons l’alcalde, Marçal Ortuño, “pretén millorar la relació entre l’Ajuntament i la ciutadania”. La idea és que la relació sigui “molt fluïda i bidireccional” i que les eines digitals “la permetin fer molt més dinàmica”. La nova pàgina web, a banda de recollir tota la informació del consistori i de facilitar els tràmits administratius, “ofereix  tots els continguts relacionats amb el poble i per això volem que sigui la pàgina de referència de Torelló”. I és que “a banda de ser la web de l’Ajuntament, volem construir la web de Torelló”. El disseny de la nova pàgina web ha perseguit l’objectiu “d’explicar qui som, què fem, el calendari d’activitats i de les entitats”. L’alcalde diu que “la idea és anar ampliar la web amb noves aplicacions i eines digitals per avançar en aquest camí de connexió entre ajuntament i ciutadans”. També convida a tothom “a entrar-hi, a interactuar-hi i a fer arribar les impressions que els generi”. La nova pàgina web de l’Ajuntament de Torelló “tindrà la informació al dia i actualitzada.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació