L'Ajuntament de Torelló compra la nau de carrossaires

El consistori torellonenc ha comptat amb el consens de les colles carrossaires i ha adquirit la nau per un import de 702.000 euros. 

Publicat 11/01/2021, Torelló - Societat

L’Ajuntament de Torelló ha comprat finalment la nau de carrossaires a la Sareb per un import de 702.000 euros. Així, es tanca un llarg i complex procés per tal de posar a disposició de les colles carrossaires un espai propi on construir les carrosses per al Carnaval de Terra Endins. L’alcalde, Marçal Ortuño, es mostra satisfet per la compra de la nau i afirma que “estem contents perquè hem comptat amb el consens de les colles carrossaires i, després de valorar totes les possibilitats, estem convençuts que hem triat la millor opció, tant per la viabilitat econòmica com pel fet que permetrà, un cop acabades les obres d’adequació, consolidar la festa amb un equipament ajustat a les necessitats d’espai, tècniques i de seguretat”.

L’adquisició de la nau es va signar el passat 30 de desembre per un preu de 702.000 euros, tal com s’havia acordat amb la propietat, que s’havia compromès a mantenir el preu fixat fins al 31 de desembre. Dies abans de tancar l’operació de compra, els responsables municipals van parlar amb totes les colles carrossaires per tal de conèixer la seva opinió que, en la pràctica totalitat dels casos, va ser favorable a l’adquisició de la nau.

A partir d’ara, amb la nau en propietat, l’Ajuntament té la intenció d’avaluar les necessitats tècniques d’un equipament amb una funció tan específica i posar en marxa el projecte d’adequació de l’espai. En el pressupost d’inversions d’aquest any es disposa d’una partida de 300.000 euros per a aquest projecte. La idea és iniciar l’execució del projecte de millora al llarg d’aquest any, precisament perquè el 2021, en no celebrar-se Carnaval, l’espai estarà lliure i desocupat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació