L’Ajuntament de Torelló comença aplicar la modificació de la relació de llocs de treball

La regidora de Recursos Humans va explicar que "es tracta del primer paquet de llocs de treball" i que progressivament "s'aniran ajustant la resta". 

Publicat 28/06/2022, Torelló - Política

L’Ajuntament de Torelló va aprovar la modificació de la relació de llocs de treball “per aquells llocs que s’ha determinat que eren objecte de modificació singular, és a dir, que han sofert una modificació en les funcions que actualment desenvolupen”, va explicar la regidora de Recursos Humans, Mercè Faja, en el darrer ple municipal. En aquest sentit va dir que “es tracta del primer paquet de llocs de treball que a partir d’ara veuran modificats els seus salaris”. Progressivament “s’anirà ajustant la resta de la plantilla de personal”. Els llocs de treball a implementar són el tècnic/a de promoció econòmica, el formador/a PTT, un tècnic/a d’educació, la coordinadora de Ràdio Ona, dos locutors redactors, un tècnic d’auxiliar de ràdio i un treballador/a familiar. Tots els grups de l’oposició hi van donar suport. Aquesta modificació tindrà efectes a partir de l’1 de gener del 2022 i, per tant, “tindrà caràcter retroactiu”. Des del PSC, el seu portaveu, Joan Carmona, va demanar com és “que no s’aplica al col·lectiu de la policia tal com s’havia dit”. Faja el va respondre que la policia “no es troba dins els casos singulars que han sofert una modificació en el seu lloc de treball”. Tot i això, “busquem la manera de regularitzar-ho i que sigui consensuat per tothom”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació