L'Agrupació de Comerciants de Torelló lliura els premis de la campanya de Nadal

Els tres premis estan valorats en 300, 500 i 700 euros per gastar als establiments associats.

Publicat 11/01/2019, Torelló - Comerç
l-agrupacio-de-comerciants-de-torello-lliura-els-premis-de-la-campanya-de-nadal

Jordi Jaumira, Marisa Garcia i Jordi Rossell. (Foto: ACT).

L’Agrupació de Comerciants de Torelló va fer dijous el sorteig dels tres premis valorats en 300, 500 i 700 euros per gastar als establiments associats. Els guanyadors van ser Ferran Franquesa, Elena Colomer i Maria Villegas que van aconseguir el primer, segon i tercer premi respectivament. Durant la campanya de Nadal es van omplir 19.000 de les 20.000 butlletes disponibles. Pel que fa el Mercat Municipal sortejarà dimarts 1110 euros de vals de compra.

Sant Pere és el primer municipi que va sortejar una panera i dos premis de la campanya que organitzava la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. Oriol Páez va obtenir la panera valorada en 500 euros, mentre que Toni Lupión va guanyar una caixa de cava i Teresa Bartrina un assortit de torrons. 

Finalment, Sant Vicenç donarà a conèixer els guanyadors de la campanya ‘El comerç et dóna joc’ el proper 20 de gener durant la festa major d’hivern.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació