L'ACT organitza la campanya 'Fora Estoc'

Es portarà a terme durant tota la setmana i s'oferiran ofertes i liquidacions per treure els estocs d'altres temporades.

Publicat 23/03/2021, Torelló - Comerç
l-act-organitza-la-campanya-fora-estoc

L'Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) posa en marxa una nova campanya en què hi participen 42 establiments de tot el municipi. Sota el títol 'Fora Estoc' i durant tota aquesta setmana, de dilluns a dissabte, els comerços oferiran ofertes i liquidacions i podran “treure articles de la temporada d’hivern i  d'altres temporades”, explica el president de l’ACT, Jordi Jaumira. Tot i que, segons afegeix, “les botigues que acostumen a treure estocs són del sector de la moda, la campanya s’ha fet extensible a la resta de comerços”. La campanya, que s'ha organitzat amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, ja s'havia començat a preparar abans que s'autoritzés als comerços tornar a obrir els dissabtes, de manera que a més de reforçar el comerç de proximitat”, servirà per “aprofitar el dissabte”, apunten des de l’ACT.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació