Ja es pot sol·licitar l'ajut per activitats extraescolars del curs 2019-2020

El poden demanar les persones empadronades a Torelló, amb filles i fills que tinguin entre 3 i 18 anys durant el curs 2019-2020.

Publicat 16/07/2019, Torelló - Ensenyament

Des de dilluns i fins al 8 d'agost està obert el període de sol·licituds de l'ajut per a activitats extraescolars del curs vinent, en una iniciativa impulsada des de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament. El poden demanar les persones empadronades a Torelló, amb filles i fills que tinguin entre 3 i 18 anys durant el curs 2019-2020. Aquest és el segon any que l'Ajuntament de Torelló posa en marxa aquesta convocatòria d'ajuts, amb l'objectiu que tots els infants i joves del municipi puguin accedir a les activitats extraescolars. Es pot demanar un ajut per a cada infant o jove del nucli familiar. Les sol·licituds es poden fer arribar presencialment a la regidoria d'Educació o també es pot fer servir la tramitació electrònica mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament. Aquesta segona opció fa estalviar temps i es pot fer còmodament des de casa. 

En tots els casos, el percentatge d'ajut que es dóna a cada família es paga directament a l'entitat que organitza l'extraescolar. La família que demana l'ajut, haurà de pagar la part no subvencionada segons els criteris de cada entitat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació