Ja es poden presentar els treballs per a la 23a edició dels Premis Vila de Torelló GAT Literari

Els originals, tant en la modalitat de narrativa com poesia, es poden enviar fins el 15 de febrer. 

Publicat 16/12/2020, Torelló - Cultura

Fins el 15 de febrer està obert el termini per presentar els treballs originals, en les modalitats de narrativa i poesia, a la 23a edició dels Premis Vila de Torelló GAT Literari, que organitza l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. En la modalitat de narrativa es premiaran contes o narracions de tema lliure, originals i no premiats en cap altre concurs, amb un primer premi de 600 euros i un accèssit de 250 euros. Els treballs han de tenir una extensió mínima de 3 fulls i màxima de 8. Les obres que no compleixin aquestes característiques automàticament quedaran fora de concurs. En la modalitat de poesia s’atorgarà un primer premi de 600 euros i un accèssit de 250 euros, que han de distingir poemes o reculls de poemes, originals i no premiats en cap altre concurs. Els reculls presentats han de tenir una extensió mínima de 50 versos i màxima de 100.

Els textos s’enviaran en un fitxer adjunt, format Word, per correu electrònic a l’adreça premisgat@gmail.com i es podran presentar fins al dia 15 de febrer. El treball inclòs en el fitxer adjunt ha de tenir un títol i ha d’anar signat amb pseudònim. S’acceptarà una sola obra per autor i modalitat. El jurat, designat per l’ADET i presidit pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torelló, estarà format per experts en el camp literari. Pel que fa les obres premiades quedaran en possessió de l’ADET, que avaluarà la possibilitat de publicar-les en un recull dels millors treball. Els guardons es lliuraran en una data pròxima a la festivitat de Sant Jordi, que s’anunciarà oportunament.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació