Instal·len radars pedagògics al carrer Capsavila, Progrés i ronda del Puig

L'objectiu és conscienciar els conductors i avisar de la nova normativa estatal que entrarà en vigor el proper 11 de maig.

Publicat 22/04/2021, Torelló - Mobilitat
instal-len-radars-pedagogics-al-carrer-capsavila-progres-i-ronda-del-puig

L’Ajuntament de Torelló ha instal·lat aquests dies tres radars pedagògics als carrers Capsavila i Progrés i a la ronda del Puig, amb l'objectiu de conscienciar als conductors. El radar pedagògic del carrer Capsavila està limitat a 20 quilòmetres per hora i els del carrer Progrés i ronda del Puig a 30 quilòmetres per hora. El regidor de Mobilitat, Adrià Jaumira, explica que “havíem rebut queixes veïnals i imputs de la policia local que en aquestes vies, que habitualment tenen molt trànsit, s'havien detectat excessos de velocitat per part d'alguns conductors”. L’objectiu dels radars pedagògics “és alertar als conductors que circulen a una velocitat que no toca”. Els radars també permetran “recopilar dades”, és a dir “conèixer a quina velocitat transiten els cotxes en aquests carrers”. Alhora es vol conscienciar i també avisar de la nova normativa estatal que entrarà en vigor el pròxim 11 de maig. Aquesta normativa limita la velocitat a 20 quilòmetres per hora en vies de plataforma única, com és el cas del carrer Capsavila, i a 30 quilòmetres per hora, en vies d'un carril per sentit, com per exemple al carrer Progrés i ronda del Puig.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació