Inscripcions als cursos de català en línia

Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns vinent. 

Publicat 12/05/2020, Torelló - Llengua

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través dels seus serveis i oficines de català i de la plataforma Parla.cat, ha previst una nova tanda d'inscripcions als cursos de català en línia que ofereix. Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns vinent, amb cursos de tots els nivells i inici de les classes el dilluns 25 de maig. L’últim dia de curs será el 17 de juliol.

Les inscripcions en línia es faran a través del web www.parla.cat. Cal tenir en compte que la plataforma parla.cat només funciona amb ordinadors, no funciona amb mòbils, tauletes, Ipad ni Iphone; s’han de tenir uns coneixements mínims d'informàtica; cal tenir auriculars, micro i connexió a internet; cal ser capaç d'autoorganitzar-se; la plataforma parla amb l'usuari en català, castellà, francès, anglès o alemany; no hi ha torn preferent per a antics alumnes i és un curs intensiu, les 45 hores lectives que es fan en dos mesos. Si l’alumne no necessita el certificat, pot utilitzar el parla.cat en la modalitat lliure (sense pagament) per repassar i posar-se al dia.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació