Es posa en marxa la sisena edició del Reiniciant a Sant Pere

L’empresa TAC Osona serà l'encarregada de coordinar-lo en una edició que de moment compta amb cinc participants.

Publicat 19/09/2019, Sant Pere - Societat

El ple de l’Ajuntament de Sant Pere, celebrat dilluns de la setmana passada, va donar llum verda a l’adjudicació del concurs per a la sisena edició del programa Reiniciant. Qui s’encarregarà de coordinar-lo serà l’empresa TAC Osona en una edició que de moment compta amb “cinc participants”. L’alcalde, Jordi Fàbrega, destaca que és un projecte que “funciona” i que “està adreçat a persones en situació d’atur”. L’objectiu és que els assistents “facin formació i realitzin treballs de manteniment al municipi acompanyats d’una psicòloga i amb la possibilitat de fer pràctiques a les empreses”. D’aquesta manera “se’ls ofereix una oportunitat per entrar al mercat laboral”. 

La sisena edició del Reiniciant ha començat aquest mes de setembre i finalitzarà el desembre. 

Per altra banda, el ple va aprovar la segona fase de les obres del Casal Cultural i Recreatiu. El projecte s’ha adjudicat a una empresa de Manresa que va presentar un projecte amb una baixa del voltant del 13% del pressupost inicial. Al concurs hi van optar un total de set empreses. L’obra permetrà rehabilitar la primera i segona planta de l’edifici que tindrà la funció “d’hotel d’entitats”. 

L’actuació tindrà una durada de sis mesos i la previsió és que comenci a finals d’octubre i començaments de novembre. El preu de l’obra és de 250.000 euros, 200.000 dels quals els aporta la Diputació de Barcelona. 

Per  últim, els abocaments de trastos, pneumàtics o deixalles que s’havien produït en els darrers mesos a la Fontsanta  “s’han pogut resoldre”, diu l’alcalde. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació