Milloren l'espai de davant l'estació de servei de Sant Pere

Els treballs han anat a càrrec de la Diputació de Barcelona. 

Publicat 04/04/2019, Sant Pere - Obres
es-millora-l-espai-de-davant-de-l-estacio-de-servei-de-sant-pere

L'espai que s'ha millorat. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

La Diputació de Barcelona ha fet una petita actuació de millora a la zona de davant de l'estació de servei de Sant Pere. Concretament “s’ha adequat de manera més visible els passos de vianants i la parada de bus, així com s’ha traslladat al carrer Pompeu Fabra els contenidors donant un millor aspecte i més seguretat a tota la zona”, expliquen des de l’Ajuntament. Amb aquesta actuació “es pretén, sobretot, marcar molt clarament l'espai destinat a vianants i a cotxes i deixar també la part de la bàscula exclusiva per aquest servei i per tant, molt més segura”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació