Els tres Reis d'Orient arribaran a la Vall del Ges

A Torelló no es podrà fer la cavalcada dinàmica, unes de les dues opcions que es contemplaven.

Publicat 22/12/2020, Vall del Ges - Societat

La comissió de Reis de Torelló acaba de saber que finalment no podrà fer la cavalcada dinàmica que es proposava, una de les dues opcions possibles que plantejaven des de la comissió de Reis. La idea era que fes un recorregut semblant al del Carnaval, però més llarg, i seguint les recomanacions establertes. La proposta que es contemola és  un acte estàtic que es faria al camp del Montserratí amb aforament limitat i amb uns espais dividits amb distància de seguretat. Es faria més d’una sessió per tal que hi poguessin acudir tots els nens i nenes, així com es retansmetria per streaming.

I els tres reis també arribaran a Sant Vicenç, Borgonyà i Vilaseca. A Sant Vicenç i a Vilaseca no podran entrar-hi amb carrosses i cavalls, sinó que ho faran amb cotxe i passaran per tots els carrers del municipi. A Vilaseca, arribaran a 2/4 de 7 de la tarda i passaran per la urbanització de la Serra d’en Jolis fins a Sant Vicenç. Així, els nens i nenes no s’hauran de moure de casa. A Borgonyà els tres reis arribaran pel carrer Barcelona i ho faran a peu. Es demana a la gent que no es mogui de davant de casa seva “per seguretat i evitar aglomeracions”. Per això, es demana no aparcar els vehicles davant les cases.  També des d’aquest dilluns i fins el 3 de gener hi haurà una bústia reial a la plaça de l’Ajuntament i una altra a la Fonda Vilaseca perquè els més petits hi puguin deixar les seves cartes. I a Borgonyà el Rei Blanc serà diumenge 27 de desembre, d’11 del matí a 1 del migdia, al campament reial de la plaça de Can Salvans per recollir les cartes.

A Sant Pere, els tres Reis d’Orient hi arribaran el dia 5 a partir de les 7 de la tarda, en una rua que constarà de tres vehicles separats i que substituirà la carrossa habitual. També es recomana a tothom “a no sortir de davant de casa o veure els reis des dels balcons”. També fins la nit de reis es col·locarà una bústia al Mas Collell perquè tots els nens i nenes hi puguin dipositar les seves cartes, ja que aquest any no hi haurà el patge reial per recollir-les. Per altra banda, el dia 5 de gener, de 10 del matí a 12 del migdia, els nens i nenes que vulguin podran anar a recollir el material per construir un fanalet a la plaça Monmany.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació