Els equips de Torelló no guanyen la final del Raid dels Ausetans

L'equip vencedor va ser ‘Els Pätanka’s’ de Centelles. 

Publicat 08/05/2019, Torelló - Joventut
els-equips-de-torello-no-guanyen-la-final-del-raid-dels-ausetans

L'equip guanyador. (Foto: Consell Comarcal).

L’equip ‘Els Pätanka’s’ de Centelles va ser el guanyador de la final comarcal del Raid dels Ausetans que es va disputar l’últim cap de setmana d’abril. Els grups de Torelló, Six Heroïnes i Craizy Pituki, van participar-hi després d’imposar-se en la final local, però no van aconseguir cap premi. Els centellencs van guanyar un viatge a Port Aventura. El segon premi va recaure a ‘6 Sisers’ de Sant Julià de Vilatorta i el tercer lloc per l’equip de Gurb, ‘Tocats del bolet 2’ . Ambdós equips van rebre un passi d’activitats al park d’aventura Les Comes de L’Esquirol.


La xifra total de participants en aquesta edició ha estat de 10 municipis i de 193 inscrits, 113 noies i 78 nois. La superació de les proves puntuables de la fase final comarcal es van disputar a Sorralta, Roda de Ter i Les Comes - L’Esquirol. En aquest darrer municipi també es va fer l’acte de lliurament de premis, presidit per Àlex Montanyà, alcalde de L’Esquirol i conseller delegat de Turisme del Consell Comarcal d’Osona, acompanyat de l’equip de monitors d’Anigami i de personal tècnic del Consell Comarcal i dels ajuntaments de Calldetenes, Centelles, Prats de Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta i Torelló. 


El Raid dels Ausetans és un programa mancomunat del Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona que va néixer el 2006 i consisteix en un conjunt d’activitats que promouen valors com la cohesió social, la integració i el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació