Els comerç de Torelló obrirà pels Matxos i farà descomptes especials

Hi participen 43 establiments del municipi. 

Publicat 04/04/2019, Torelló - Comerç
els-comercos-de-torello-obrira-pels-matxos-i-fara-descomptes-especials

Cartell de la iniciativa.

Els comerços de Torelló oferiran importants descomptes i promocions durant els dies 13 i 14 d’abril, en què se celebrarà la divuitena edició de la cursa Pels Camins dels Matxos. En total, 43 establiments del municipi col·laboren en la iniciativa i les que vulguin podran obrir el diumenge. Els comerços col·laboradors seran fàcilment identificables, ja que lluiran a l'exterior un distintiu gegant amb la imatge de la cursa d'enguany, a més de l'oferta o promoció que han proposat. Els visitants trobaran totes les ofertes detallades en fulletons informatius que es repartiran pel poble. Entre les promocions, n'hi ha de relacionades amb la cursa, com els descomptes en apòsits, barretes energètiques o per emmarcar fotos o diplomes. També n'hi ha de més originals, com el regal del cafè a l'hora de fer el menú i dir ‘sóc un matxo’. Les botigues podran obrir el diumenge 14 d'abril, dia de la cursa, i, si volen, podran fer una parada davant de cada establiment. La iniciativa l’organitza la regidoria de Comerç de l'Ajuntament i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Per altra banda, des de la regidoria de Comerç també es col·labora enguany amb la impressió de 6.000 estovalles individuals de paper, que es repartiran en set establiments de restauració de Torelló. A més, la col•laboració s'amplia amb diverses activitats que s'organitzen dins la programació de Matxos, com ara en diversos tallers o en l'espectacle d'animació infantil.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació