Els alumnes de l'IES Antoni Pous i Argila visiten La Cooperativa

 Els alumnes van poder conèixer els diferents serveis, projectes i programes que s'impulsen des de la regidoria de Promoció Econòmica. 

Publicat 05/11/2019, Torelló - Ensenyament
els-alumnes-l-ies-antoni-pous-i-argila-visiten-la-cooperativa

Els alumnes durant la visita. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d'Integració Social de l’IES Antoni Pous i Argila de Manlleu van visitar dilluns, com fan habitualment un cop l’any, l’edifici de La Cooperativa de Torelló per conèixer de primera mà els diferents serveis, projectes i programes que s'impulsen des de la regidoria de Promoció Econòmica. Enguany hi van participar gairebé 50 alumnes.

A la trobada, també hi van assistir representants de les regidories de Joventut i Educació, a més de tècnics del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i tot l’equip d’educadors que treballen a Osona en el Projecte de Noves Oportunitats a la Catalunya Central, adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys no escolaritzats i que no treballen. L’objectiu del programa és aconseguir el màxim nombre d’insercions dins de la formació reglada i en el camp laboral.

Els participants van poder gaudir i intercanviar impressions amb els tècnics i tècniques d’aquestes regidories que acompanyen persones i gestionen els projectes que s’estan desenvolupant actualment a La Cooperativa com els serveis que s’ofereixen des del Torelló Jove per acompanyar els joves de les eines necessàries perquè puguin efectuar totes les transicions per arribar a l’autonomia i l’apoderament, el programa de Noves Oportunitats per a Joves en conveni amb AMPANS o el PFI- PTT de fusteria i comerç que es coordina des de la regidoria d’Educació, els projectes d’Ocupació Local. També van poder fer una visita per les instal•lacions de les oficines i del centre de formació i el Torelló Jove.

És una xerrada que permet als joves que s’estan formant a l’IES Antoni Pous i Argila conèixer de primera mà la tendència de futur de la seva ocupació així com les tasques i funcions que fan els educadors socials en la intermediació de diferents entorns acompanyant a les persones per a millorar la seva qualitat de vida.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació