Els alumnes de sisè del Fortià Solà, premiats a la Gimcana de les Llengües

Es van emportar el premi de la categoria A3, en una edició marcada per una alta participació torellonenca. 

Publicat 12/12/2019, Torelló - Llengua

El grup de Sisè C de l’Escola Fortià Solà de Torelló es va emportar el premi de la categoria A3 de l’onzena Gimcana de les Llengües, organitzada pel Consorci per la Normalització Lingüística. El sorteig dels premis entre els finalistes es va fer dilluns al matí. Enguany hi han participat 9.731 persones de les comarca d’Osona i del Ripollès, 1.431 de les quals eren de Torelló, gairebé un 15% del total, amb 66 grups. 

Els alumnes de Sisè C del Fortià Solà han competit amb 114 grups més de la mateixa categoria, concretament amb els de cinquè i sisè primària. El premi és una visita i un taller al Museu d’Història de Catalunya.

La Gimcana és un concurs virtual que pretén mostrar una perspectiva diferent de la nostra llengua i de la diversitat lingüística que hi ha al món. Durant cinc setmanes, del 21 d’octubre al 25 de novembre, els participants han contestat preguntes de curiositats lingüístiques, jocs i enigmes, sobre la nostra llengua i altres llengües del món.  

El Centre de Normalització Lingüística d’Osona i l’Oficina de Català de Torelló agraeix la participació de tots els centres escolars de primària i secundària, escoles d’adults, serveis de català, participants del programa de VxL, alumnes i tothom que hi ha col•laborat contestant les preguntes cada setmana.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació