El Voluntariat per la Llengua es dóna a conèixer a la Setmana Solidària del Casal Cívic

Les activitats es van cloure divendres passat amb un ball popular. 

Publicat 20/11/2019, Torelló - Gent Gran
el-voluntariat-per-la-llengua-es-dona-a-coneixer-a-la-setmana-solidaria-del-casal-civic

La dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua durant la xerrada. (Foto: Ajuntament de Torelló).

En el marc de la Setmana Solidària que es va desenvolupar la setmana passada al Casal Cívic de Torelló, es va donar a conèixer el programa Voluntariat per la Llengua. En la sessió del dijous passat, la dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua va explicar els objectius d'aquest programa davant d’una seixantena de persones. També es va projectar un PowerPoint amb les idees bàsiques del programa i al final de l’exposició es va obrir un torn de preguntes.

El Voluntariat per la Llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir més fluïdesa. Per participar com a voluntari o com a aprenent, cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana durant 10 setmanes per parlar en català.

Pel que fa la resta d’activitats que es van desenvolupar durant la Setmana Solidària van ser una projecció del concert de Lluís Llach 'Un pont de mar blava' i l'actuació del grup de Playback de Navàs; un concert a càrrec de les corals de les associacions Gent Gran Activa de Vic i Gent Gran en Marxa de Torelló; un cinefòrum; una doble sessió informativa sobre les malalties minoritàries, en el marc de la Marató de TV3; i sobre les caminades de la Diputació de Barcelona i un ball popular divendres passat que va cloure les propostes.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació