El GDT rep la distinció de membre mèrit del Patronat d'Estudis Osonencs

Se li va atorgar com a reconeixement als 30 anys de trajectòria en defensa del riu Ter i la natura d'Osona i de tot el país.

Publicat 20/10/2020, Vic - Medi Ambient

El Grup de Defensa del Ter (GDT) va rebre dissabte la distinció de ‘Membre mèrit del 2019 del Patronat d’Estudis Osonencs’, com a reconeixement als 30 anys de trajectòria de l'entitat en defensa del riu Ter i la natura d'Osona i de tot el país.  L'acte, que es va realitzar al Temple Romà de Vic, va comptar amb la intervenció de Ginesta Mary, presidenta del GDT, que va fer el discurs d'agraïment per la distinció, i de Narcís Prat, doctor en ciències biològiques, que va parlar de l'estat del riu Ter i de la seva vinculació amb l'entitat. A causa de la situació social i sanitària de la Covid19, l'acte també es va poder seguir en directe a través de les xarxes socials del Patronat d'Estudis.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació