El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló se celebrarà en format híbrid el mes de gener

Les 36 pel·lícules seleccionades que opten a la Flor de Neu d’Or es podran veure a través d’una plataforma digital.

Publicat 15/12/2020, Torelló - Cultura

La 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló se celebrarà del 22 al 31 de gener del 2021 i en format híbrid. L’evolució i la incertesa de la pandèmia han obligat a l’organització a buscar una alternativa, després d’anunciar l’ajornament del certamen a començaments de novembre i a causa de les restriccions decretades. El director del Festival, Joan Salarich, explica que el nou format “combinarà les pel·lícules que es podran veure online amb les activitats presencials”. El Teatre Cirvianum serà a on es farà l’espectacle inaugural i la clausura del festival, el lliurement de premis i una de les conferències, així com també les activitats programades a la biblioteca Dos Rius seran presencials” tot i que també es podran seguir en streaming a través dels canals oficials del Festival. Salarich afegeix que “ho mantindrem així sempre i quan hi pugui haver el 50% de l’aforament” mentre que si hi hagués algun canvi “es faria tot en streaming. Les 36 pel·lícules seleccionades que opten a la Flor de Neu d’Or es podran veure “a través d’una plataforma digital pròpia i estaran agrupades en sessions”.També es posaran a la venda els abonaments a través de la web. La plataforma es posarà en marxa “l’1 de gener i la resta d’activitats presencials en els propers dies”, diu el director del Festival. Es programaran 16 sessions temàtiques i les pel·lícules es podran veure qualsevol dia a qualsevol hora del 22 al 31 de gener. Els films guanyadors es donaran a conèixer el divendres 29 de gener.

El Torelló Mountain Wines mantindrà el format previst inicialment per a aquesta edició mentre que l'exposició central 'Publicitat sobre la neu' i l'espai editorial, al foyer del teatre, queden suspesos.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació