El conseller Chakir el Homrani visita l'Ajuntament i el projecte social del Casal Cívic

L’objectiu de la trobada era presentar el projecte de menjador socialitzador que s'impulsa en aquest equipament. 

Publicat 30/10/2019, Torelló - Política
el-conseller-chakir-el-homrani-visita-l-ajuntament-i-el-projecte-social-del-casal-civic

Al centre, el conseller amb els regidors de l'equip de govern i la regidora de la CUP. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, va visitar divendres l'Ajuntament i el Casal Cívic del carrer Rocaprevera de Torelló. L’objectiu era presentar el projecte de menjador socialitzador que s'impulsa en aquest equipament. Allà va ser rebut, entre d'altres, pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; el president de la Fundació Areté, Pere Medina i la gerent d'Osonament, Mercè Generó. La Fundació Areté, vinculada a Osonament, es fa càrrec del servei de cuina, cafeteria i menjador del casal de Torelló, un dels sis centres d’arreu del país que impulsa un projecte d’aquestes característiques. En el torn de parlaments, el conseller, Chakir el Homrani i l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, van coincidir en la “necessitat d'alinear sinèrgies i treballar conjuntament entre les diferents administracions i el teixit social per establir dinàmiques positives que desemboquin en projectes com aquest”. La visita va acabar amb un dinar ofert per aquest nou servei de restauració del Casal Cívic.

El projecte de la Fundació Areté dóna resposta a les necessitats del col·lectiu de persones amb problemes de salut mental i amb dificultats d’inserció sociolaboral, desenvolupant accions com tallers de cuina, formació, pràctiques, orientació laboral. Alhora permet oferir un servei de restauració innovador, de cuina de proximitat i obert a tota la població de Torelló i la Vall del Ges.

Prèviament el conseller va ser a la Sala Noble de Can Parrella, on va ser rebut per l'alcalde, Marçal Ortuño i diversos regidors de l'equip de govern i de la CUP. Chakir el Homrani va signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació