El carrer València de Torelló passarà a ser d'un únic sentit de circulació

El regidor de Mobilitat, Adrià Jaumira, també va dir en el ple que la plaça Joanot Martorell canviarà de sentit.

Publicat 26/04/2022, Torelló - Mobilitat
el-carrer-valencia-de-torello-passara-a-ser-d-un-unic-sentit-de-circulacio

El carrer València de Torelló passarà a ser de sentit únic de circulació a partir de la setmana que ve. El regidor de Mobilitat, Adrià Jaumira, va explicar en el ple de dilluns que aquesta decisió s’ha pres després que “s’hagin produït varis accidents a la sortida del carrer València cap al Balmes” i s’hagi tipificat aquesta cruïlla com a “perillosa”. Jaumira va dir que també s’han rebut “queixes de veïns a causa de la mala visibilitat en aquest punt”. D’aquesta manera es podrà anar des del carrer Balmes al Lloriana i no “es permetrà la sortida del carrer València al Balmes”. El carrer Lloriana “es mantindrà amb doble sentit de circulació. El regidor va dir que aquest canvi s’ha fet “també pensant que les indústries que hi ha ubicades a la zona puguin tenir mobilitat”. Aquest dimecres es farà una reunió amb els veïns per informar-los d’aquests canvis.

Per altra banda, properament la plaça Joanot Martorell també passarà a ser de sentit únic. Adrià Jaumira va comentar que en la primera fase de l’actuació un total de quatre carrers passaran a ser de sentit únic. Es tracta  “del tram del carrer Puigsacalm, al cantó que queda a l’oest de la plaça; el carrer Puig de les Vinyes i el carretó que connecta amb el carrer Giravolt, el carrer Cònsol des de la part de la rotonda fins a la Joanot i tot el carrer Curull”. El regidor va dir que la resta de carrers es deixaran “pel segon semestre de l’any”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació