El CAP de Torelló posarà la vacuna antigripal als ciutadans a peu de carrer

Es desplaçaran a dos punts de Torelló i faran quatre sortides per vacunar: dues al Mercat setmanal dels dimecres i dues més al barri de Montserrat.

Publicat 24/10/2019, Torelló - Sanitat

L’Àrea Bàsica de Salut de la Vall del Ges impulsa una iniciativa per vacunar els habitants de Torelló a peu de carrer, emmarcada en la campanya de vacunació antigripal que arrenca la setmana vinent a tot Catalunya. Els professionals del centre sanitari es desplaçaran a dos punts de Torelló i faran quatre sortides per vacunar: dues al Mercat setmanal dels dimecres i dues més al barri de Montserrat. L’objectiu no és altre que acostar la vacuna antigripal a tota la població que la necessiti. 
D’aquesta manera, al Mercat setmanal dels dimecres es vacunarà els dies 30 d'octubre i 6 de novembre, d’1/4 de 10 del matí a ¼ de 12 del migdia. El punt de vacunació estarà situat en una carpa mòbil. Pel que fa al barri de Montserrat, les vacunacions a peu de carrer es faran els dies 30 d'octubre, de 12 a 2/4 de 2 del migdia h i 8 de novembre, de 12 del migdia a 2 de la tarda. En aquest cas, la carpa se situarà davant de l'església del barri. Precisament aquest dijous, dins l’Espai Educatiu, la infermera del CAP Torelló Judit Planella pronunciarà la xerrada ‘Històries sobre les vacunes. Què són i com funcionen? La vacuna antigripal’, a les 7 de la tarda, al Casal Cívic. 

Les vacunes antigripals van dirigides a grups de població que tinguin un risc alt de contreure la grip, sobretot persones majors de 60 anys, dones embarassades o persones de qualsevol edat amb malalties associades com ara diabetis o hipertensió. Els ciutadans que vulguin aprofitar-se d'aquesta iniciativa i vacunar-se al carrer no hauran de fer cap tràmit previ, només acostar-se als punts de vacunació en els dies i hores indicats. La gent que ho prefereixi, podrà seguir anant a vacunar-se a l'ABS Vall del Ges, a l'Avinguda Pompeu Fabra número 8. 

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació