Donen continuïtat a la campanya 'El nostre comerç és un luxe' amb un aparador virtual

L'objectiu és donar valor i importància al comerç de proximitat a partir de visibilitzar la gran diversitat d’establiments i serveis que hi ha al territori.

Publicat 23/03/2021, Torelló/Sant Vicenç - Comerç

 

Torelló i Sant Vicenç donen continuïtat a la campanya ‘El nostre comerç és un luxe’ amb un aparador virtual, www.elnostrecomercesunluxe.cat, amb el recull d’informació dels diferents comerços i establiments del territori. Des del servei de comerç del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i amb la col·laboració dels quatre municipis que en formen part, també Montesquiu i Sant Quirze, es vol donar valor i importància al comerç de proximitat a partir de visibilitzar la gran diversitat d’establiments i serveis que hi ha al territori. En el web s’hi poden consultar, de forma organitzada per municipi i per sectors, els diferents establiments. En els apartats de cerca s’hi pot consultar informació relativa de cada comerç com per exemple dades de contacte, horaris, ubicacions, fotografies, xarxes socials o enllaços a les seves botigues online amb la finalitat que sigui una eina d’informació per els clients a l’hora de contactar amb els establiments. El web està gestionat de manera que és actiu constantment i es va actualitzant segons les preferències de cada comerciant, ja que en la situació actual d’emergència sanitària COVID, molt d’aquests establiments han activat noves plataformes de venda, tenen nous canals de distribució o varien els horaris habituals, que queden reflectits i actualitzats en el recull del web. Al ser una campanya amb continuïtat, es manté, a part del títol, el disseny i tota la imatge gràfica vinculant-la així a les anteriors accions ja realitzades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació