Aquest divendres obren les instal·lacions esportives municipals

L’horari d’obertura serà de les 4 de la tarda a les 10 de la nit, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

Publicat 04/06/2020, Torelló - Esports

Les instal·lacions esportives municipals de Torelló, com ara el camp de futbol, el local del tennis taula al carrer Artesans i el pavelló municipal obriran aquest divendres per a entrenaments de bàsquet, boulder, esquaix, gimnàstica artística. L’horari d’obertura serà de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. Totes aquestes instal·lacions municipals obriran seguint escrupolosament les disposicions i recomanacions de les autoritats sanitàries. Per això, s’han establert horaris i torns per a la pràctica esportiva i els entrenaments dels equips. També s’ha determinat una assistència màxima d’esportistes i entrenadors per torn.

Els vestuaris i dutxes de les instal·lacions romandran tancats. S’han habilitat circuits d’entrada i sortida de les instal·lacions, sempre que sigui possible, per no creuar o barrejar esportistes. Es recomana als esportistes venir preparats des de casa i si s’escau, entre torn i torn, es desinfectarà el material utilitzat i no es deixarà entrar ningú fins que no hagi sortit el torn anterior. Els aforaments d’aquesta proposta poden ser variats a l’alça o a la baixa segons les indicacions de les autoritats.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació