Dijous es reasfaltarà el carrer Sant Miquel

Les obres provocaran afectacions en el trànsit de les 8 del matí a les 2 del migdia. 

Publicat 02/09/2019, Torelló - Mobilitat

El carrer Sant Miquel de Torelló estarà tallat al trànsit aquest dijous al matí a causa de les obres de reasfaltat que hi realitzarà la Diputació de Barcelona. Els treballs s'iniciaran a les 8 del matí i s’allargaran fins les 2 del migdia. 

Les obres provocaran afectacions en el trànsit de la zona. Concretament, hi haurà un primer tall de trànsit a la plaça Sant Fortià direcció centre. Així, els vehicles que circulin pel carrer Enric Prat de la Riba seran desviats per la plaça Sant Fortià, igual que els que circulin per la Ronda Pollancredes i surtin al pont. D'altra banda, es tallarà l’accés a la plaça Nova des del Pas de la Sagrera i des del Passeig Onze de Setembre. 

La Policia Local senyalitzarà convenientment els carrers afectats per les restriccions de trànsit i sempre hi haurà vies alternatives per circular.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació