Dijous comencen les obres del Passatge dels Esports de Torelló

S'habilitarà com a part d'un camí escolar segur, en el marc d’una actuació prevista en el Pla de Barris

Publicat 23/10/2019, Torelló - Esports

L’Ajuntament de Torelló iniciarà dijous les obres de remodelació al Passatge dels Esports que permetran l’ampliació de la vorera que limita amb la piscina i el camp de futbol municipal i tindran una durada aproximada de set setmanes. La remodelació d'aquest espai habilitarà el Passatge dels Esports com a part d'un camí escolar segur, en el marc d’una actuació prevista en el Pla de Barris. Amb l'ampliació de la vorera, es garantirà un accés més segur dels vianants a la zona esportiva.     
                     
Durant les primeres setmanes, no es podrà circular amb vehicle pel Passatge dels Esports, de manera que l’accés a la zona esportiva es farà pel Passatge Manuel Colomer, que passarà a ser de doble sentit des de la rotonda de la Ronda Pollancredes. Els veïns del Passatge dels Esports podran accedir amb vehicle a casa seva però ho hauran de fer també per aquest itinerari alternatiu del Passatge Manuel Colomer. La Policia Local senyalitzarà convenientment tot aquest recorregut alternatiu.    

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació