Creen un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua a Sant Vicenç

És un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. 

Publicat 29/08/2019, Sant Vicenç - Gent Gran
creen-un-grup-de-suport-emocional-i-ajuda-mutua-a-sant-vicenc

Cartell de la iniciativa.

El Centre de Serveis de la Gent Gran de Sant Vicenç posarà en marxa un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua obert a tothom. Es tracta d’un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. S’iniciarà el proper 24 de setembre i anirà a càrrec d’un psicòleg de la Diputació de Barcelona i està obert a tothom. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Els participants s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadors amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les classes. S’impartiran un total de 10 sessions a partir del 24 de setembre de les 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. 

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua l’organitza la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Vicenç i compta amb la col·laboració de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació