Continua el 'Tot passa a la plaça'

L'objectiu de la iniciativa és recuperar els espais públics i en aquest cas la plaça Nova.

Publicat 05/07/2022, Torelló - Civisme
continua-el-tot-passa-a-la-placa

Continua el programa d’activitats participatives i obertes a la ciutadania amb epicentre a la plaça Nova que va posar en marxa fa unes setmanes l’Ajuntament de Torelló en el marc del Pla de Civisme. Aquest dimarts es farà el ‘tot sobre rodes’, a través de la qual els participants “necessitaran una bona dosi d’equilibri per superar tot tipus d’obstacles sobre dues rodes”. Pel que fa el dimecres serà el torn de ‘Dones i fàbrica’ en què “s’embolicarà la plaça Nova amb el cotó que es teixeix a les fàbriques tèxtil”, expliquen. La tarda acabarà amb l’explicació d’un conte.  La iniciativa pretén recuperar els espais públics, en aquest cas la plaça Nova, com a eixos de relació i trobada i com a escenari d’activitats quotidianes i de lleure. Les propostes es realitzaran “cada dimarts i dimecres, fins al 20 de juliol, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre”, segons explica la regidora de Civisme, Elisabet Viñas.

Aplegades sota l’epígraf ‘Tot passa a la plaça’, la plaça Nova acollirà diversitat d’activitats: jocs d’aigua, jocs de cucanya, làser tag, esports, taller artístic, bitlles catalanes, taller de circ, circuit d’obstacles en bicicleta, educació viària o  activitats d’igualtat, entre altres. Aquesta acció del Pla de Civisme neix amb voluntat de continuïtat i tot i  que en aquesta primera edició s’ha centralitzat a la plaça Nova, la idea és que pugui ubicar-se “en altres espais en el futur”. La regidora de Civisme desitja que aquesta proposta “doni un nou aire a la plaça i tothom s’animi a participar-hi”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació