Col·loquen dos nous contenidors d'oli domèstic usat a Torelló

Un s'ha instal·lat a l'Avinguda Pirineus i l'altre a la plaça Joanot Martorell. 

Publicat 18/09/2019, Torelló - Medi Ambient
col-loquen-dos-nous-contenidors-d-oli-domestic-usat-a-torello

El nou contenidor de l'Avinguda Pirineus. (Foto: Setmanari Torelló).

L'Ajuntament de Torelló ha adquirit i instal•lat dos nous contenidors per la recollida d’oli vegetal domèstic usat. Concretament s'han col•locat al nou aparcament de l'estació de tren, a l'Avinguda Pirineus, i a la plaça Joanot Martorell. 

Des que es van instal·lar els primers contenidors, ara fa un any, la participació dels ciutadans reciclant l'oli vegetal domèstic usat ha anat en augment. Des de l'inici del servei de recollida, l'octubre de l'any passat, s'han recollit més d'un miler de litres i la tendència durant aquest 2019 ha estat positiva i ascendent, amb un màxim de 315 litres durant el passat mes d'agost.

Amb els dos nous contenidors, la ubicació dels set contenidors de reciclatge d'oli vegetal domèstic usat és al carrer Manlleu, davant del supermercat Esclat; al carrer Puigdassalit, davant la pista esportiva dels Sagrats Cors; al carrer Enric Prat de La Riba, a la zona de contenidors de La Pèrgola; a la Plaça Joan Maragall, a la zona de contenidors del carrer Catalunya; al carrer Ramon Vinyeta, davant de l’Institut Escola Marta Mata; l’Avinguda Pirineus, al nou aparcament de l'estació de tren i a la plaça Joanot Martorell.

El procediment per reciclar oli vegetal domèstic usat és molt senzill: només cal fer servir una ampolla de plàstic per anar-hi guardant l'oli vegetal usat. Un cop plena, es tapa i es diposita dins del contenidor. En cap cas, s'ha de buidar l'oli directament al contenidor sinó que s'ha de dipositar sempre dins d'una ampolla de plàstic. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació