Canvi d'horari del taller de cuina flexiteriana de primavera a Torelló

Es farà en tres sessions els dies 8, 15 i 22 de maig, de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit.

Publicat 30/04/2019, Torelló - Gent Gran

Canvi en l'horari del taller de cuina flexiteriana de primavera, inclòs dins les activitats formatives 2019 de l'Espai educatiu i organitzat pel Casal Cívic de Torelló i les regidories d'Ensenyament, Benestar Social i el Pla de Barris de l'Ajuntament. El curs, a càrrec d'Ester Hinojo, es farà en tres sessions els dies 8, 15 i 22 de maig, de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit. Inicialment estava previst de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. El taller de cuina flexitariana té un cost de 10 euros per les tres sessions. 

Les inscripcions pel curs, que es farà al Casal Cívic, estan obertes i s'ha de tenir en compte que les places són limitades i es faran per ordre d'inscripció. 

La cuina flexitariana o flexitarianisme es basa a seguir una dieta majoritàriament vegetariana però admetent el consum puntual de carn o peix.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació