Augmenten el servei de recollida de voluminosos durant l'estiu

S'ha detectat un increment en la demanda ciutadana i s'oferirà gratuïtament a domicili.

Publicat 03/07/2020, Torelló - Medi Ambient
augmenten-el-servei-de-recollida-de-voluminosos-durant-l-estiu

El servei de recollida d'andròmines augmenta la freqüència i serà setmanal durant els mesos de juliol, agost i setembre Després de constatar un augment en la demanda ciutadana de recollida de voluminosos i d'acord amb l'empresa concessionària del servei, Recollida de Residus d'Osona, s'han ampliat els dies de recollida gratuïta a domicili durant aquests tres mesos d'estiu. En el ple de dilluns passat tots els grups municipals van donar suport a l’annex del conveni entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal per la delegació del servei de recollida de deixalles i per incloure-hi les prestacions extres de la recollida per fires i festes i també la reparació de contenidors. D’aquesta manera, segons va explicar el regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira, “es vol solucionar o minimitzar el problema dels voluminosos”.

Per demanar el servei només cal trucar al telèfon  900 102 989. Si fins ara la recollida es feia amb freqüència quinzenal, dos divendres al mes, a partir d'ara es farà cada setmana, amb l’excepció de l’11 de setembre, que és un divendres festiu. Així, durant juliol, agost i setembre hi ha previstos 12 dies de recollida, els sis habituals i sis nous dies de reforç. Amb aquest increment del servei es vol reduir el temps d'espera dels ciutadans i evitar la proliferació d'actes incívics. En cas de tenir andròmines o trastos voluminosos es poden portar a la deixalleria del Polígon Industrial Mas de les Vinyes o bé optar per aquest servei de recollida gratuïta a domicili.  L'horari de la deixalleria de Torelló és, de dimarts a dijous de 9 a 13 h i de 15:30 a 19 h; el divendres, de 15:30 a 19 h; i el dissabte, de 9 a 13 h.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació