Antoni Abad pronunciarà una coferència en el lliurement dels premis ADNemprèn

El president de la patronal CECOT farà una conferència titulada ‘De la startup a la multinacional. Un repte de país’.

Publicat 25/04/2019, Torelló - Promoció Econòmica

El president de la patronal CECOT, Antoni Abad, participarà en l’acte de lliurament de la segona edició dels premis ADNemprèn que es farà aquest dijous a la seu de l’empresa Intorex, a Torelló. Abad farà una conferència titulada ‘De la startup a la multinacional. Un repte de país’. Els guardons, de caràcter bianual, premien la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya central i que són referents per tots aquells que aposten per l’emprenedoria com a forma de generar impacte econòmic i social.


L’acte començarà a les 7 de la tarda i servirà per entregar els 4 premis de la convocatòria que vol trencar els estereotips associats a l’emprenedoria i identificar l’ADN de l’emprenedor, més enllà del projecte. En total, s’han rebut més de trenta candidatures en les diferents categories: el premi ADNstarter, patrocinat per l’Ajuntament de Torelló, distingirà la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent. El premi ADNtransformer, guardonarà la trajectòria d’una persona major de 40 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria, tot valorant el projecte que estigui promovent i la superació del plus de dificultat que sol presentar-se en aquest cas. El premi ADNintraprèn premiarà una persona intraprenedora que dins d’una corporació empresarial o administració pública destaqui fortament per la seva capacitat d’incorporar l’ADN emprenedor en iniciatives d’innovació en tecnologia, producte, negoci i/o organització empresarial. Finalment, el premi ADNgurú és un guardó amb caràcter honorífic per a una persona amb llarga trajectòria emprenedora que representi els valors de l’emprenedoria i sigui referent per a les noves generacions d’emprenedors i emprenedores.
El jurat de la segona convocatòria dels Premis ADNemprèn està format per persones relacionades amb el món empresarial, la formació, la promoció econòmica i/o el foment de l’emprenedoria. L’integren Ermen Llobet, director de Mas Vinyoles Venture Factory, com a president; i els vocals han estat Elisenda Tarrats, degana de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC; Manel Romans, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló; Albert Puigvert, gerent de l’Associació ARCA; David Garrofé, secretari general de CECOT i BANC; Abel Conill, conseller-delegat de Victoria Ventura Capital; Roser Salvat, responsable de màrqueting, comunicació i estratègia de la Cambra de Barcelona; Marina Geli, directora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC i exconsellera de Sanitat de la Generalitat; Tomàs Feliu, conseller delegat de Bassols Energia; Àngels Guiteras, gerent de l’Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura; Lluís Jofre, director de la Càtedra SEAT-UPC i projecte CARNET i exsecretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat; Josep M. Piqué, president del Parc Tecnològic La Salle Technova i del ISAP; Mònica Alonso, consultora i sòcia de INFONOMIA; i Montse Corominas, CEO de Intergroup-partners (Zuric).

L’àmbit territorial dels premis és Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès i l'Anoia. Els Premis ADNemprèn els organitzen l’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la UVic-UCC. També són possibles gràcies al suport d’empreses i institucions que aposten per identificar i potenciar l’ADN de les persones emprenedores del territori de la Catalunya Central: Ajuntament de Torelló, Bassols Energia, Grup Oliva Torras, TESEM, Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura i Projecte Startup rural.   

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació