Orís obre les línies de subvencions per al 2021

El catàleg s’amplia amb la introducció de nous ajuts com la instal·lació de sistemes de climatització basats en aerotèrmia.

Publicat 14/01/2021, Orís - Societat

Aquesta setmana han quedat obertes totes les línies del catàleg de subvencions de l’Ajuntament d’Orís corresponent al 2021. Les sol·licituds es poden presentar a partir del 20 de gener i fins el 13 de desembre. Com a novetats, aquest any s’amplia amb la introducció de quatre nous ajuts. Es tracta de la instal·lació de sistemes de climatització basats en aerotèrmica i sempre que estiguin vinculats a una instal·lació fotovoltaica. Es subvenciona el 50% de l’import i fins a un màxim de 1.000 euros, la compra i la instal·lació de bombes de calor o aerotermies. També destaca la retirada en origen de residus que continguin amiant. En aquest cas també es subvenciona el 50% de l’actuació fins a un màxim de 3.000 euros per actuació. Una altra incorporació és el manteniment i reparació de camins i accessos a granges. Es subvenciona el 50% de l’actuació fins a un màxim de 2.000 euros per actuació. I, per últim, s’incorpora la diagnosi i detecció de la COVID-19 com poden ser proves PCR, tests ràpids d’antígens i serologies. Es subvenciona el 50% fins a un màxim de 200 euros del conjunt de proves.

Per altra banda es mantenen les línies d’ajut que es van incorporar l’any passat com són els ajuts per al foment de l’accés periòdic al fisioterapeuta. Es subvenciona el 50% fins a un màxim de 400 euros a l’any per persona i any la despesa relacionada amb serveis de fisioteràpia. També la implantació de fotovoltaica d’autoconsum als habitatges del municipi. Es subvenciona el 90% fins a un màxim de 6.000 euros i 2.000 euros Kw instal·lat. I alhora s’inclouen els ajuts per al foment de l’ús del transport públic entre els estudiants de batxillerat, universitaris i de cicles formatius. Es dota amb una beca de màxim 500 euros per a fer front a les despeses relacionades amb la utilització de qualsevol tipus de transport públic dels estudiants. També es contemplen altres línies de manteniment i reparació de camins i accessos a granges o la promoció de la salut bucodental, ocular i auditiva.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació