981 positius a la Vall del Ges i Orís

Als hospitals d'Osona hi ha hagut 31 nous ingressos, al llarg de l'última setmana. 

Publicat 10/12/2020, Vall del Ges/Orís - Societat

A la Vall del Ges i Orís hi ha 981 positius de coronavirus segons dades del Departament de Salut de la Generalitat. A Torelló hi ha 772 persones amb Covid-19, a Sant Vicenç 106, a Sant Pere 94 i a Orís 9.

En el conjunt d’Osona, al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 31 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat 3 morts per causes relacionades amb la COVID-19. Actualment, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 40 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, de les quals 4 són pacients que requereixen cures intensives. A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb COVID de tot Osona, hi ha 13 pacients ingressats amb resultat positiu, mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) no hi ha cap persona ingressada amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació