25 nens participen a l'escape room de Sant Pere

L'activitat del Re-fes-te l'estiu d'aquest dimecres es trasllada a la piscina municipal. 

Publicat 10/07/2019, Sant Pere - Joventut
25-nens-participen-a-l-escape-room-de-sant-pere

Els participants durant la prova. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

Un total de 25 nens i nenes d’entre els 11 i els 16 anys van participar a l’escape room  Big faif que es va fer dimarts a la tarda a l’Envelat dins el Re-fes-te l’estiu de Sant Pere. La tècnica de Joventut, Ester Serrat, explica que “els participants havien d’obrir quatre caixes tancades amb candaus amb un temps de setanta minuts”. Es tracta “d’un treball de cooperació, ja que inicialment van començar quatre equips amb colors diferents però van acabar treballant tots junts”. Aquesta és la segona edició que es porta a terme aquesta proposta “ja que té molt bona acollida i els joves ens la demanen”, assegura. Després de resoldre la prova l’empresa Big Faif va oferir un pica-pica per a tots els participants. 

Per altra banda, per aquest dimecres hi ha prevista la festa aquàtica a la piscina amb inflables i disco mòbil de 6 a les 8 de la tarda i la piscina de vespre de 8 de la tarda a les 10 de la nit. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació