18 joves fan el curs de premonitor que organitza el Torelló Jove

El curs està adreçat a nois i noies d'entre els 14 als 17 anys i consta de 40 hores. 

Publicat 01/07/2019, Torelló - Joventut
18-joves-fan-el-curs-de-premonitor-que-organitza-el-torello-jove

Els joves que participen al curs. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El curs de premonitor en el lleure que organitza el Torelló Jove va començar la setmana passada. El curs està adreçat a nois i noies d'entre els 14 als 17 anys i enguany compta amb la participació de 18 joves. La presentació del curs es va fer el dimarts passat al matí, amb la presència del nou regidor de Joventut, Xavier Lozano, que va explicar en primera persona la importància de l’educació en el lleure, àmbit en què ell s’ha format i col·laborat de manera voluntària durant anys, en especial des de l’àmbit de l’escoltisme i també com a monitor de la Ludoteca de Torelló.  Lozano va engrescar a tothom a gaudir del curs, va agrair-los la seva participació i l'organització del curs per part del Torelló Jove. Tot seguit, l'empresa Quiràlia, que s’encarrega de la formació i l’organització de les pràctiques, va donar el tret de sortida al curs. 

El curs de premonitor en el lleure consta de 40 hores, 20 de formació lectiva teòrica, que es fa els matins de dimarts i dijous a La Cooperativa i 20 de formació pràctica. Les pràctiques es fan en diferents centres i entitats del municipi que durant el juny i juliol organitzen casals i campus d’estiu.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació