inici contacte avís legal
Divendres, 17 de Novembre de 2017
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

'Orís Decideix' i la Comissió 11 de Setembre fan nous passos pel referèndum
Societat - Orís - 11/11/2009

Orís va celebrar aquest dimarts al vespre la primera reunió per preparar la consulta popular sobre la independència que es vol fer al municipi el proper 13 de desembre. Al llarg de la sessió es va explicar que tothom qui vulgui pot formar part de la comissió ‘Orís Decideix’, que organitzarà el referèndum i que es troba sota el paraigües de la plataforma Osona Decideix. En l’assemblea hi van assistir una quinzena de persones que es van oferir com a voluntàries per prendre part en la consulta. Un dels organitzadors, Arnau Basco, es mostra content amb el nombre de persones que hi participen, ja que diu que cal tenir en compte que Orís és un municipi petit i dispers.

Al llarg de la sessió es va explicar en quin punt es troba el projecte i es van repartir les tasques de gestió, de seguretat o tasques més logístiques com pot ser el repartiment de la propaganda. També es va decidir que la votació del 13 de desembre es farà al garatge d’un veí de la població al carrer Osona, ja que no es pot fer en cap epai públic. Basco comenta que Osona Decideix demana que hi hagi una sèrie de responsables que s’encarreguin d’unes àrees concretes i al seu darrera hi hagin els voluntaris que cobreixin la feina de cadascuna d’elles. Assegura que entre tots ho faran tot.

A partir d’ara i cada dimarts al vespre la comissió ‘Orís Decideix’ es reunirà al restaurant de Can Branques. Més endavant es preveu fer una xerrada informativa oberta també a tota la població.

D’altra banda, la Comissió 11 de Setembre de la Vall del Ges va programar dissabte dues reunions, una a Sant Vicenç, i l’altra, a Torelló. El portaveu de l’entitat, Francesc Manrique, explica que actualment ja hi ha un total de 100 persones que estan treballant per tirar endavant la consulta, entre els tres municipis de la Vall del Ges. A més, afegeix que a principis de la setmana vinent ja se sabrà quin serà l’espai on es col·locarà la urna, mentre que aquest cap de setmana es començarà a difondre la campanya amb la penjada de cartells i el repartiment de material. A finals de mes la Comissió organitzarà diversos actes demanant la participació de la gent.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
1
Vetusta Morla
Deseame suerte
2
Cintia Lund
Vampire
3
Mika
It?s my house
4
Neuman
Dizzy
5
Taylor Swift
Call It what you want
6
Liam Payne
Bedroom Floor
7
Gertrudis
Ara volo alt
8
The Killers
Run for cover
9
Beck
Up all night
10
Maroon 5 & Asap Rocky
Sorry not sorry
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56